Profilom
Jelentkezzen be kényelmi szolgáltatásainkért, rendeléseinek követéséért!
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Kártyás fizetés a Boltodában SumUp Air POS terminállal

Mától a Boltodában bankkártyával is fizethetsz a kőszegi szuvenírekért, kőszegi borokért vagy bármiért ami megtetszik, ha te sem szereted a készpénzt, vagy kifogytál belőle esetleg csak euró van nálad.


Jónéhány hazai bank és kártyás fizetés szolgáltató leinfózása utáni lehangolódást követően megtaláltuk a megfelelő megoldást a bankkártyás fizetési lehetőség megteremtésére a boltban, és nem maradt más lehetőségünk, mint a SumUp Air bankkártya leolvasót választani: ez egyszeri alacsony összegért megvásárolható POS terminál, mobiltelefonnal összekötve (nem kell külön net előfizetés/sim kártya hozzá) nyomtatási lehetőség nélkül. Igen, a tranzakcióról a bizonylatot (ha a vevő kéri) csak sms-ben vagy emailben lehet elküldeni (természetesen a pénztárgép nyomtat blokkot és a vevő a saját banki oldalán is látja a tranzakciót). Bízunk benne, hogy ez az apróság (nincs papírra nyomtatott bizonylat a tranzakcióról) nem tántorít el senkit 2020-ban egy jó kis kártyás fizetéstől.

A terminál cserébe rendkívül dizájnos, kicsi és jópofa, bárhová hordozható és gyakorlatilag minden elektronikus fizetési megoldást támogat.

Van partnerprogramja is, amiben a linkünkre kattintva 23 999 Ft helyett csak 9 995 Ft-ért lehet lehet megvenni a SumUp Air kártyaolvasót. Ha valaki a mi linkünket használva rendeli meg a fodrászatába, kézműves kitelepülésére, szatócsüzletébe a SumUp Air-t, akkor 1 500 Ft-ot írnak jóvá nálunk. Mindenki jó jár.

SumUp Air rendelés 9 995 Ft-ért

Kőszegi szuvenír bolt: vigyél magaddal haza Kőszegből, bármilyen formában méretben és árban.
Általános Szerződési Feltételek - Adatkezelési Tájékoztató - Sitemap.xml