Tősgyökeres, kőszegi „hauer” (=”kapás szőlőműves”) családunk élete generációk óta összeforr a szőlő- és a borművességgel. Apáról fiúra öröklődő hagyomány és hivatás a kőszegi szőlők és a kőszegi bor iránt érzett tisztelet és szeretet a Láng Pincészetben. Gyökereink egészen a német ajkú dédnagyszülőkig nyúlnak vissza - Láng József, Kőszeg városának hegybírója volt 1947-ig, majd a családi hagyományt a nagyszülők öregbítették – Láng Mihály a Kőszegi Szakcsoport szőlőtelepének vezetője volt évtizedeken keresztül.
Gazdaságunk „nagyobb” léptékűvé kőszegi nyelvezet szerint a „jövisek” (= fiatal szőlőhajtások – Szőlő Jövésnek Könyve,1740-) ideje alatt vált, az újkori időszámítás 1980-tól indul, s mára 8 hektár nagyságúvá nőtte ki magát, ami az országos ültetvény méretekhez viszonyítva nem nagy, ám kőszegi léptékekben az egyik legjelentősebb szőlőbirtok.
Bor2 adatlap